NATHA

Organizer

NATHA
Phone
(+45) 2396 0668
Email
natha@natha.dk

Date

Sep 19 2019

Time

7:15 pm - 10:00 pm

Cost

FREE

AYURVEDA ÅBENT HUS INTROAFTEN

Location

København
Nordre Fasanvej 230A, 2200 København N

Cost

FREE
Category
GRATIS INTROAFTEN – BOOK DIN PLADS HER

Kom indenfor til åbent hus. Vi glæder os til at byde dig indenfor til den nye sæson hvor vi åbner nye hold i Yoga, Tantra, Meditation, Ayurveda & Tantra for Kvinder. Vi byder dig indenfor til åbent hus med gratis intro workshops, lidt forfriskninger, chai te, mulighed for at se stedet og møde lærerne som afvikler kurserne i den nye sæson. Mød nye mennesker, hør mere om kurserne, stil spørgsmål om alt det du er nysgerrig omkring.

Vi glæder os til at tage godt i mod dig.

Hvad handler introaftenen om?

Vi glæder os til at introducere dig til vores nye Dybdegående Ayurvedakursus. Richard Løvlund vil tage varmt imod jer og guide jer ind i ayurvedaens verden og fortælle jer om kursets indhold og struktur. Der vil selvfølgelig også være smagsprøver på urter og andet godt som man kan forvente at stifte nærmere bekendskab med på kurset.

Læs meget mere om kurset på ayurveda-siden. Læs mere her…

Aftenens program

19.15 – 19.30: Velkomstdrinks og forfriskninger

19.30 – 19.45: Velkomst i Ananda Hall

19.45 – 21.30: Introduktion til kurset og tid til spørgsmål

21.30 – 22.00: Mulighed for tilmelding til kurset, socialisering, chai te og snacks

Praktisk info

Ayurvedakurset varer 120 minutter pr. gang. Undervisningen består af både teori og praksis. Ayurvedisk livsfilosofi, plantemedicin,  guidet ayurvedisk praksis og meditationer. Du kan tage Ayurvedakurset som et selvstændigt kursus, eller kombinerer det med grundkurserne i meditation, yoga eller tantra. Ayurvedakurset løber over flere moduler, har flere niveauer og endda et certificeret ayurvedalærerkurses tilknyttet under AIFYM.

GRATIS INTROAFTEN – BOOK DIN PLADS HER


The event is finished.