NATHA

Organizer

NATHA
Phone
(+45) 2396 0668
Email
natha@natha.dk

Date

Nov 12 2019

Time

5:00 pm - 7:00 pm

Cost

FREE

ESOTERISK YOGA INTROWORKSHOP

Location

Aarhus
Vester Allé 8, Aarhus, Denmark

Cost

FREE
Category

Hvad sker der på introaftenen?

Denne workshop giver dig en grundig introduktion og indblik i kurset.

Yoga er en dyb og fascinerende udviklingsvej, udviklet gennem tusindvis af år og er designet til at få krop, psyke og ånd til at smelte sammen i en højere enhed.

Yoga giver bl.a.:

– Livsglæde og overskud

– Effektivitet, handlekraft og gå-på-mod

– Roligt sind og bedre evne til at fokusere

– Evnen til at komme i kontakt med din intuition

– Større sundhed, da yoga forebygger og kurerer forskellige sygdomme

På workshoppen bliver du bl.a. introduceret til energicentrene (chakraerne), som er nøglen til yogaens succes. Du vil blive guidet op af de 7 chakraers stige, et skridt ad gangen – på hvert trin bliver du introduceret til chakraet, hvordan det er når det er i balance og ude af balance, og hvad du kan gøre for at bringe det i balance.

F.eks.:

– Balancering af rodchakraet giver dig mere energi og jordforbindelse i dit liv

– Hjertechakraet vækker din evne til at give og modtage kærlighed

Du får også en introduktion til bl.a.:

– Fysiske yoga positioner (gør dig smidig og giver dig kropsbevidsthed)

– Vejrtrækningsteknikker (renser dine energibaner)

– Meditation (stilner og fokuserer dit sind)

– Visualiseringer (hjælper dig til at opnå dine drømme)

og meget mere…

Denne workshop giver dig også mulighed for at møde de lærere, der afholder yogakurset, høre om deres egne erfaringer med yoga og til at stille spørgsmål.

Alle er velkomne til denne workshop, og det er ikke nødvendigt med forudgående kendskab.

Om Yogakurset

Vores Esoteriske Yogakursus er formentlig det mest dybdegående træningsprogram, du finder på yogamarkedet. Vi har undervist tusindvis af danskere i det populære kursus de sidste 25 år. Yogakurset er for dig, der gerne vil gå dybere i din yogatræning.  Måske er du helt nybegynder, eller du går i et yoga studio eller på et aftenskolekursus, og føler du gerne vil gå ind i et længere forløb, hvor yoga kan bruges som redskab til selvudvikling, øget velvære og balance, og med tiden gøres til en del af din livsstil. Vi starter helt fra bunden af. Du behøver ingen forudgående kundskaber eller særlig fysisk form. Alle kan være med. Undervisningen ligger vægt på, at du som kursist besidder en oprigtig lyst til at lære yoga og bruge dine nyvundne færdigheder til personlige udvikling og forbedring af dine evner, og derved tage et spirituelt kvantespring.

På Esoterisk Yogakurset går teori og træning hånd i hånd. Kurset varer 2 timer, én gang om ugen, hvoraf ca. 90 min. er praksis og derefter ca. 30 min. undervisning i nye yogateknikker, yogiske principper og teori om f.eks. energicentre, kost og sundhed, udrensningsteknikker, sindet og bevidstheden, yogapsykologi og meget mere. Hver uge får du udleveret skriftligt kursusmateriale med detaljer angående teknikkerne og anden supplerende information. Der er som regelt flere yogahold, så du kan komme flere gange om ugen, hvis du har lyst til at få instruktionerne gentaget eller træne flere gange. Som kursist kan du komme så meget du har lyst, sålænge der er ekstra plads på holdene.

Læs mere om yogakurset her

Kurset i Aarhus

Mandag kl. 17-19 med Emmeline (dansk)

Adresse: Vester Alle 8 (Folkeoplysningens hus) lokale 209, Aarhus


The event is finished.