Date

Sep 17 2019

Time

6:45 pm - 10:00 pm

TANTRA ÅBENT HUS INTROAFTEN

Location

København
Nordre Fasanvej 230A, 2200 København N
TILMELD DIG HER – GRATIS

Kom indenfor til åbent hus. Vi glæder os til at byde dig indenfor til den nye sæson hvor vi åbner nye hold i Yoga, Tantra, Meditation, Ayurveda & Tantra for Kvinder. Vi byder dig indenfor til åbent hus med gratis introworkshops, lidt forfriskninger, chai te, mulighed for at se stedet og møde lærerne som afvikler kurserne i den nye sæson. Du har ligeledes mulighed for at møde Advaitananda Stoian som er medforfatter til Tantra- og meditationskurset samt Adina Stoian, som begge afvikler intro-workshops denne uge sammen med de respektive undervisere. Mød nye mennesker, hør mere om kurserne, stil spørgsmål om alt det du er nysgerrig på.

Vi glæder os til at tage godt i mod dig.

Hvad handler introaftenen om?

På tantrakurset lærer du om personlig udvikling, energi og bevidsthed, chakraer, kærlighed og parforhold samt tantrisk erotik. Du får en “værktøjskasse” med metoder til at arbejde med energi og til at lære dig selv bedre at kende. Hver kursusgang varer 2½ time, én gang om ugen, hvoraf ca. 90 – 105 min. er tantrisk yoga og energiarbejde og ca. 45 – 60 min. teoretisk undervisning. Hver uge modtager du skriftligt kursusmateriale med detaljer angående teknikkerne, tantrisk livsfilosofi og anden supplerende information. Du undervises af erfarne tantralærer, der har brugt dette læresystem i årevis, som en væsentlig del af deres egen selvudviklingsvej.

Den tantriske tilgang til livet…

Tantra er en livsstil, som lærer os at møde alt i livet med åbne øjne, i fuld bevidsthed. Det er en videnskab om hvad det vil sige at være menneske på alle områder af livet, i dagligdagen, på arbejde og i parforhold, under indre bevidsthedsrejser og peak experiences, fra vores måde at trække vejret på til den måde vi går, står, spiser, sover og elsker på, fra opfyldelse af vores mest grundlæggende behov til realisering af vores højeste visioner, hjertets aspirationer og åbenbaring af Selvet.

I det tantriske livssyn er alt forbundet med alt, og derfor er livet selv en spirituel vej, hvor der ikke er noget som er “tilfældigt”, alle vores oplevelser har en dybere mening og en livslektie. Det guddommelige er tilstede overalt, men vi har glemt hvordan vi åbner øjnene og ser virkeligheden uden filtre og masker. Så længe vi er indfanget i sindets labyrint oplever vi os selv som værende fyldt med begrænsninger, frygt og adskilthed. Den spirituelle vej er en vej mod større og større indre frihed, overvindelse af forhindringer, vækkelse af bevidstheden, ren væren og et liv levet direkte fra hjertet. 

Aftenens program

18.45 – 19.00: Velkomstdrinks og forfriskninger

19.00 – 19.15: Velkomst i Ananda Hall

19.15 – 21.30: Introduktion til tantrakurset inkl. øvelser og tid til spørgsmål

21.30 – 22.00: Mulighed for tilmelding til kurset, socialisering, chai te og snacks

TILMELD DIG HER – GRATIS

Obs! Ny hjemmeside: Tilmeld dig ved at sende os en mail på natha@natha.dk hvis betalingsknappen ikke er virker.

 

 


The event is finished.