NATHA

Organizer

NATHA
Phone
(+45) 2396 0668
Email
natha@natha.dk

Date

Sep 18 2019

Time

4:45 pm - 8:00 pm

Cost

FREE

YOGA ÅBENT HUS INTROAFTEN

Location

København
Nordre Fasanvej 230A, 2200 København N

Cost

FREE
Category
TILMELD DIG HER

Kom indenfor til åbent hus. Vi glæder os til at byde dig indenfor til den nye sæson hvor vi åbner nye hold i Yoga, Tantra, Meditation, Ayurveda & Tantra for Kvinder. Vi byder dig indenfor til åbent hus med gratis intro workshops, lidt forfriskninger, chai te, mulighed for at se stedet og møde lærerne som afvikler kurserne i den nye sæson. Du har ligeledes mulighed for at møde Advaitananda Stoian som er medforfatter til Tantra- og meditationskurset samt Adina Stoian, som begge afvikler intro workshopsene denne uge sammen med de respektive undervisere. Mød nye mennesker, hør mere om kurserne, stil spørgsmål om alt det du er nysgerrig omkring.

Vi glæder os til at tage godt i mod dig.

Hvad handler introaftenen om?

Vores Esoteriske Yogakursus er formentlig det mest dybdegående træningsprogram, du finder på yogamarkedet. Vi har undervist tusindvis af danskere i det populære kursus de sidste 25 år. Yogakurset er for dig, der gerne vil gå dybere i din yogatræning.  Måske er du helt nybegynder, eller du går i et yoga studio eller på et aftenskolekursus, og føler du gerne vil gå ind i et længere forløb, hvor yoga kan bruges som redskab til selvudvikling, øget velvære og balance, og med tiden gøres til en del af din livsstil. Vi starter helt fra bunden af. Du behøver ingen forudgående kundskaber eller særlig fysisk form. Alle kan være med. Undervisningen ligger vægt på, at du som kursist besidder en oprigtig lyst til at lære yoga og bruge dine nyvundne færdigheder til personlige udvikling og forbedring af dine evner, og derved tage et spirituelt kvantespring.

På Esoterisk Yogakurset går teori og træning hånd i hånd. Kurset varer 2 timer, én gang om ugen, hvoraf ca. 90 min. er praksis og derefter ca. 30 min. undervisning i nye yogateknikker, yogiske principper og teori om f.eks. energicentre, kost og sundhed, udrensningsteknikker, sindet og bevidstheden, yogapsykologi og meget mere. Hver uge får du udleveret skriftligt kursusmateriale med detaljer angående teknikkerne og anden supplerende information. Der er som regelt flere yogahold, så du kan komme flere gange om ugen, hvis du har lyst til at få instruktionerne gentaget eller træne flere gange. Som kursist kan du komme så meget du har lyst, sålænge der er ekstra plads på holdene.

Læs mere om yogakurset her

Aftenens program

16.45-17.15: Velkomstdrinks og forfriskninger

17.15-17.30: Velkomst i Ananda Hall

17.30-19.30: Introduktion til yogakurset inkl. yogapraksis og tid til spørgsmål

19.30-20: Mulighed for tilmelding til kurset, socialisering, chai te og snacks

Yoga introduktionsworkshop er med Adina, Sofia, Emanuel & Erotina

 TILMELD DIG HER

Obs! Ny hjemmeside: Tilmeld dig ved at sende os en mail på natha@natha.dk hvis knappen ikke er virker.


The event is finished.