Tantra Intro Workshop – Aarhus – Dansk

Denne workshop er for dig, der er nysgerrig på vores tantra yogakursus, men ikke helt ved, hvad det indebærer. Deltag i vores gratis Tantra Intro Workshop for at møde dine fremtidige lærere, besøge NATHA Yogacenter og få svar på dine spørgsmål om kurset.

☯✨Hvad handler Tantra Intro Workshop om?

På denne introworkshop får du en grundig introduktion til kurset, du kan prøve nogle af de øvelser, der undervises på kurset og møde de undervisere, der afholder kurset, og dermed få en god forsmag på, om det er noget for dig.

Alle er velkomne og det kræver ingen forkundskaber. I kan komme som par eller alene.

**************************************

Det første år af tantrakurset fokuserer på:

☯✨Spillet om polaritet (mellem maskuline og feminine aspekter) og tiltrækningsmekanismer

☯✨Subtile kraftcentre (chakraer) og energiske veje i den menneskelige krop (nadis/meridianer), som påvirker menneskets psykologi og adfærd, og hvordan følelser og tanker hænger sammen med vores fysiske krop

☯✨Forskellige tantriske værktøjer og teknikker – såsom asanas, pranayama og meditation og visualisering – som sigter mod at skabe specifikke transformationer i menneskets indre tilstande og daglige liv.

Hvert kursus varer 2½ time, én gang om ugen, heraf ca. 90 – 105 min. yogastillinger, meditation og andre øvelser, og 45-60 min. teori. Hver uge vil du modtage skriftligt kursusmateriale med detaljer om teknikkerne, tantrisk livsfilosofi og anden supplerende information. Du vil blive undervist af erfarne tantralærere, som har brugt dette læringssystem i årevis som en væsentlig del af deres egen vej til selvudvikling.

***********************************

Se mere om kurset på vores hjemmeside: https://natha.dk/courses/tantra

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.