Date

Apr 07 2020

Time

7:30 pm - 9:30 pm

Cost

FREE

Intro til Esoterisk Tantra Yoga: Kærlighedens vej

Location

Odense
Torvegade 1, 3. , Odense, Denmark

Cost

FREE
Category

Tantra er en spirituel livsvidenskab, der inspirerer os til at finde os selv og lære os selv at kende – både vores inderste essens, og alle de mange nuancer af vores personlighed, vores psykologi, vores seksualitet, vores sind og vores krop. Fundamentet i tantra er kærlighed, og det er kærligheden der lærer os at rumme os selv, møde andre med et åbent hjerte, og bringer os fra sindets og følelsernes virvar til vores indre fredfyldte kerne.

Workshoppen vil bestå af en introduktion til den tantriske vej og det Esoteriske Tantra Yoga kursus, og praktiske øvelser fra kurset, der vil bringe os i kontakt med vores eget hjerte og åbne os for at mødes i kærlighed og afspændthed med andre mennesker.

Dette er en intro workshop til det Esoteriske Tantra Yoga kursus, som stadig er åbent for nye tilmeldinger, og i løbet af aftenen er det muligt at melde sig til kurset med 20% rabat. Der vil være mulighed for at tilkøbe skriftlig teori fra de tidligere kursusgange, og for en opsamling med læreren sammen med andre nytilkomne til kurset.

På tantrakurset lærer du om personlig udvikling, energi og bevidsthed, chakraer, kærlighed og parforhold samt tantrisk erotik. Du får alle de værktøjer og den viden, du behøver for at leve livet fuldt ud hvert eneste sekund, og vende selve livet til en glædesfyldt rejse for selvudvikling og selvrealisering.

Tilmeld dig her: natha@natha.dk

– Alle er velkomne til denne workshop, og det er ikke nødvendigt med forudgående kendskab.

– Deltagerne kan komme som enkeltpersoner, som venner eller par.

– Efter workshoppen kan du tilmelde dig Esoterisk Tantra Kursus med 20 % rabat ved en tilmelding på enten 3 eller 6 måneder.

Den ugentlige klasse er hver tirsdag kl 16:45-18:45 på den samme adresse i det samme rum.

Praktisk info:

• Adresse: Torvegade 1, 3. sal, 5000 Odense C.

• Sprog: dansk.

• Gratis for alle.

• Gratis parkering langs Albanigade.

Læs mere om kurset her: https://natha.dk/kurser/intensiv-tantra/