Sign up now

DYBDEGÅENDE MEDITATIONSKURSUS

Lær at meditere trin for trin: Vores Dybdegående Meditationskursus løber over flere moduler. Det er basen for enhver der ønsker at følge meditationens kongevej! Få dyb indsigt i sindets mekanismer, opmærksomhedstræning, koncentration, meditationens grundlæggende trin og ikke mindst i dig selv. Prøv vores intro-workshops eller spring direkte ud i det.

“Silence is the deep language of the heart. The soul in its depth is Silence. The peace of the mind is Silence. Atman (The Supreme Self) is Silence. When the conscious orientation of the being starts to be prevalently directed to the Self (Atman), silence becomes naturally euphoric”

Gregorian Bivolaru

“Put your thoughts to sleep, do not let them cast a shadow over the moon of your heart. Let go of thinking. Why are you so afraid of silence? Silence is the root of everything. If you spiral into its void, a hundred voices will thunder messages you long to hear”

Jalaludin Rumi

“The soul loves to meditate, for in contact with the Spirit lies its greatest joy. If, then, you experience mental resistance during meditation, remember that reluctance to meditate comes from the ego; it doesn’t belong to the soul.”

Paramahamsa Yogananda

NEW Meditation course - Fall 2020

Common start up for all courses in 14 - 20 September

Copenhagen 

Monday 19.45 - 21.45 (Sahajananda - English)

*All classes are open till march 2021.

Gratis Introworkshops

Cirka en gang om måneden byder dig vi indenfor til en gratis introworkshop i alle de byer, hvor vi har nystartede kurser.
Det er både en mulighed for at se stedet og møde nogle af lærerne som afvikler kurserne i den nye sæson.
Alle kurser er som udgangspunkt åbne indtil marts måned, med mindre de er overbookede.
Find de næste introworkshops i vores eventkalender!

Meditation er grundlaget i alle former for personlig udvikling og fundamentet for alle spirituelle veje.

Vidste du at:

 • Meditation er nøglen til succes indenfor moderne selvudvikling
 • Meditation bruges som led i positiv selvbekræftelse
 • Meditation bruges som udviklingsværktøj inden for programmer for ledelse og karriere
 • Meditation kan bruges til at udvikle dine mentale færdigheder
 • Meditation stilner dit sind og giver dig adgang til dine højere bevidsthedscentre
 • Meditation udgør grundstenen for alle former for mindfulness
 • Meditation udført sammen med visualisering er nøglen til at opnå dine drømme
 • Meditation bruges indenfor sportsverdenen for at forbedre præstationen

Dette kursus vil hjælpe dig til at handle ekstremt effektivt, med inspiration og originalitet i alt, hvad du foretager dig, til at frigøre det fabelagtige naturlige potentiale, der ellers ligger i dyb dvale hos de fleste. Skridt for skridt bliver du guidet til at beherske dit sind, og derigennem kan du beherske hele dit liv og forbedre din indsats indenfor alle livets områder. Dette vil skabe grobund for hjertets virkelige frihed.

MEDITATION

Væk dit højeste potential

 • Øget mentalt fokus
 • Signifikant reduktion af stress og en mere afslappet holdning til livet
 • Følelsesmæssig stabilitet og en stabil glædesfyldt og optimistisk attitude
 • Øget kreativitet, originalitet og selvtillid
 • Forbedret præstation og effektivitet

Kurset indeholder jordnære forklaringer på sindets mekanismer, og giver lettilgængelige praktiske metoder til, hvordan vi kan drage nytte af disse mekanismer.

Vi tager det for givet at sindet “bare virker”

Vores sind er et fantastisk redskab, men som alle andre redskaber skal det også vedligeholdes og bruges efter hensigten.

Det er som om at vi har fået udleveret et ekstremt værdifuldt stykke teknologi, men vi glemte lige at få brugervejledningen med.

Vi er ikke klar over hvordan vores eget sind fungerer.

Når vi efterlader sindet til sig selv, så bliver det efter et stykke tid som en computer hvor vi har en masse programmer åbne på sammen tid, hvor vi aldrig rydder op på harddisken og hvor virusser får lov at snige sig ind uden at vi gør noget ved det.

Alting går langsommere og der opstår en masse mærkelige problemer ud af “ingenting” og  vi risikerer at det til sidst bryder helt sammen.

Mental hygiejne

Vedligeholdelse af sindet er faktisk temmelig enkelt. Det går ganske simpelt ud på at være hurtigere til at rydde op på harddisken end det kan når at blive fyldt op samt gradvist at udvide vores kapacitet.

Vi har brug for en hvis rummelighed og ledig plads på harddisken til midlertidig lagringskapacitet og plads til at flytte rundt på tingene.

Vi har brug for at vores data er organiseret og ikke ligger hulter til bulter

Vi har brug for at slette gamle filer, dubletter og ting vi ikke bruger længere

Vi har brug for defragmentering, så tingene hænger bedre sammen

Vi har brug for anti virus og en effektiv måde at håndtere det der skulle slippe igennem og inficere vores system.

Mental hygiejne er en daglig praksis, som vi skal vænne os til at gøre med jævne mellemrum, lige som at børste tænder. Og hvis det er meget meget lang tid siden at vi har “børstet sindet”, så skal vi ikke være overraskede over at der godt kan være mange lag af skidt og snavs – men det er indsatsen værd!

Hvordan ville du have det med reklameindslag flere gange i minuttet?

I forhold til sindet, så er evnen til at kunne fokusere opmærksomheden nødvendig hvis du gerne vil have en super computer.

De fleste mennesker kan ikke fokusere mere end få sekunder ad gangen, så kommer der en afbrydelse og er du nogenlunde koncentreret så vender du opmærksomheden tilbage igen, før der lidt til efter igen kommer nogle helt urelaterede tanker eller en indskydelse, som du pludselig følger mens du glemmer alt om hvad du egentlig var i gang med.

Hvordan ville du har det, hvis det samme foregik mens du var ved at se en film? At der lige pludselig var nogle sekunder eller minutter, hvor det var en helt anden film der spillede? Konstante reklameindslag flere gange i minuttet?