LOKALELEJE

Natha Yogacenter udlejer i dagtimer og weekend sine skønne lokaler på Nordre Fasanvej lige ved
Nørrebro Station til alle interesserede, der har brug for lokaler med en central beliggenhed i København.

Natha Yogacenter udlejer 4 forskellige lokaler:

Yogacenterets lokaler har en attraktiv beliggenhed kun 3 min gang fra Nørrebro station.
Centeret er indrettet med varme og sjæl og miljøet er rart og roligt.

ANANDA HALL

90 m2 Kapacitet: workshop 35-40 personer, foredrag 70-100 personer

Ananda Hall

Ananda Hall har højt til loftet og majestætisk elegante krummelurer, en rigtig festsal, velegnet til store arrangementer i et smukt farverigt rum. Velegnet som dagligt træningslokale til dansere, skuespillere eller anden fysisk orienteret undervisning. Velegnet til større weekend arrangementer som workshops, yoga, foredrag eller seminarer. Også velegnet til alkoholfrie fester.

ICCHA HALL

90 m2, kapacitet: workshop 35-40 personer, foredrag 70-100 personer.

ICCHA HALL

Iccha Hall er velegnet til mere rolige og indadvendte aktiviteter men kan også bruges til dynamiske aktiviteter. Lokalet er malet i en varm og livgivende solgul farve med farverige kunstmalerier på væggene, masser af lys og solskin i dagtimerne og direkte adgang til balkon og tagterrasse. Velegnet til større weekend arrangementer som workshops, yoga, foredrag eller seminarer.

CIT HALL

40 m2, Kapacitet: workshop, 16 personer, foredrag 25 personer

CIT HALL

Lokalet er yderst velegnet til behandlere, der ønsker et varmt og lyst lokale med et enkelt og smagfuldt interiør til behandlinger i dagtimerne. Lokalet er også ideelt til mindre gruppearrangementer som foredrag, undervisning, yoga eller workshops.

JNANA HALL

34 m2, Kapacitet: workshop 16 personer, foredrag 25 personer.

JNANA HALL

Lokalet er yderst velegnet til behandlere, der ønsker et varmt og lyst lokale med et enkelt og smagfuldt interiør til behandlinger i dagtimerne. Lokalet er også ideelt til mindre gruppearrangementer som foredrag, undervisning, yoga eller workshops.

Priser

Ananda & Iccha:

Hverdage ind til kl. 16: 500 kr/t
HVERDAGE efter  KL. 16 OG WEEKEND: 700kr/t

Cit & Jnana

Hverdage ind til kl. 16: 350 kr/t
HVERDAGE efter  KL. 16 OG WEEKEND: 450kr/t

INKLUDERET I LOKALELEJEN

 • Luksus yogamadrasser samt almindelige gummi yogamadrasser
 • Musikanlæg
 • Stole
 • Projekter og lærred
 • Computer med internetadgang
 • Tavle

VI TILBYDER OGSÅ …

 • Adgang til garderobe
 • toiletter
 • gårdhave
 • tagterrasse
 • brug af reception

Ekstra teknisk assistance

Ekstra service: Hvis I har brug for hjælp til opstilling, teknik og særlig dekoration af lokalet, tilbyder vi denne service for 1000 kr. ekstra.

Mulighed for mad og drikke ...

I samme bygning findes desuden vegetarisk Ambrosia catering som leverer vegansk og vegetarisk mad. Ved henvendelse til Ambrosia Catering på tlf.: 21 85 16 77, kan man forhøre sig om muligheden for at bestille mad til eventet.

Check out our 360 Virtual Tour

OM STEDET: Natha Yogacenter

Natha Yogacenter har de sidste 20 år været et af Københavns største og mest populære yogaskoler, som flere tusinde dansker har valgt at gå til undervisning hos.

Natha Yogacenter besøges dagligt af over hundrede mennesker, som deltager i centerets mange undervisningsforløb i alternative kurser som yoga, tantra, tantrisk selvudvikling for henholdsvis mænd og kvinder, enneagram, musik, shivaisme, dans, teater, parapsykologi, indisk filosofi og meditation.

Natha yogacenter udlejer sine skønne lokaler på Nordre Fasanvej kun 3 minutters gang fra Nørrebro station i dagtimer og i weekend.

Book a Hall in Concordia

15 + 10 =