OM OS

Vi er en spirituel skole og en gruppe spirituelt søgende fra alle samfundslag og alle verdensdele, der mødes for at praktisere og opfylde vores fælles mål og higen:

At leve livet fuldt og helt

At gøre verden til et bedre sted

At lære mere om os selv og om Universet omkring os

At opdage livets sande mening og virkeliggøre vores højeste potentiale

Vi tror på, at ægte spirituel viden, der før i tid blev holdt hemmeligt i de ældgamle spirituelle retninger, og kun givet til munke og asketikere, kan ændre vores liv, og bør være tilgængelig for alle, der søger spirituel transformation.

Vores Mission

Vores mission er at gøre ægte spirituel viden og træning tilgængeligt for alle, der higer efter langsigtet spirituel udvikling og transformation.

Vores mission er at gøre ægte spirituel viden og træning tilgængeligt for alle, der higer efter langsigtet spirituel udvikling og transformation.

I en verden fuld af ”marketingsyoga” og guidede meditations apps, er det ikke nemt at finde ægte spiritualitet.

Den nøgle, der i virkeligheden gør Yoga, Tantra og Meditation til effektive og transformerende spirituelle systemer, er gået tabt eller undertrykt af hensyn til at få ”varen” til at sælge bedre.

Meget af det, der i dag kaldes “yoga”, “tantra” og “meditation” er ændret til ukendelighed og sælges nu i en udgave der “appellerer mere” til moderne kunder, på bekostning af deres effektivitet.

Natha er her for at sprede den genuine spirituelle kundskab (som tusindvis af kursister verden over har afprøvet og haft gode resultater med), der effektivt hjælper os med at skabe positive, varige transformationer på alle niveauer, ikke bare på det fysiske niveau, men også emotionelt, mentalt og spirituelt.

Vi er her for at bidrage med en spirituel undervisning og træning, som passer til nutidens moderne mennesker, men uden at skjule eller gå på kompromis med de sande spirituelle værdier.

Der er mange, der siger at vores kurser, workshops og retreats rummer “alt det, de burde undervise i skolen, men ikke gør”. For eksempel hvorfor vi mennesker tænker og opfører os som vi gør, mekanismen ved tanker og følelser, og universets love.

Ved at give kursisterne de redskaber og teknikker, de skal bruge for at kunne transformere, leve livet fuldt ud og virkeliggøre deres iboende menneskelige potentiale, er det vores ønske at støtte hele menneskehedens evolution, ved at starte med den enkelte.

Hvordan er vi anderledes?

1. Nathas kurser er grundige, intensive og designet til at opnå resultater og vedvarende udvikling

Når vi taler om spirituel uddannelse, så har Natha de mest dybdegående og omfattende kurser om Yoga, Tantra, og Meditation i Danmark.

Kurserne har et curriculum på universitetsniveau, designet for progressiv læring og træning i at opnå dybere forståelse gennem den rette praksis, der giver langsigtede resultater.

På hver kursusgang modtager du desuden skriftligt materiale på mellem 4-20 sider om dagens emne.

I modstrid med hvad de fleste af nutidens guidede meditations apps og yogastudios prøver at få dig til at tro,  så er kurserne i Natha ikke som en “magisk pille”  eller et “instant fix”, hvor du bare følger trop og så får du “øjeblikkeligt livsforandrende resultater”.

I stedet giver vi dig teori og praksis, der er valideret af tusindvis af kursister over hele verden, hvor du systematisk opnår resultater gennem passende praksis og vedholdenhed.

Langsigtet transformation sker når vi bliver ved med at praktisere og anvende det vi lærer, først da vil vi opleve alle effekter og fordele i vores dagligdag. Det er netop det vi virkelig sigter på, permanente varige forandringer, der transformerer dit liv til det bedre, og ikke bare et ugentligt “fix” efter deltagelse på holdet.

2. “Learn by doing” (læring gennem handling)

Vores system er baseret på spirituel vejledning og undervisningen er en syntese af de mest effektive teknikker fra autentiske spirituelle retninger, men vi beder ikke om, at du blindt tror på noget. Kun om at du er åben for at afprøve, for alting kan valideres gennem direkte erfaring.

Vi inviterer dig derfor til at opleve alting på dig selv og så kan du selv vurdere hvorvidt hver enkelt teknik og metode virker eller ej.

Ligesom i fysikklassen på universitetet, præsenterer vi viden for dig og giver dig derefter mulighed for at foretage eksperimenter, hvor du kan opleve og verificere alting gennem din egen direkte oplevelse og erfaring.

Dette er årsagen til at praksis udgør så stor en del af holdundervisningen, for det er gennem vores egen praksis vi selv oplever og erfarer sandheden i den teori, der undervises.

Dette er muligt fordi undervisningen er baseret på universelle love og principper, som kan observeres, opleves og som styrer realiteten.

Universelle Love, som Loven om Resonans og Loven om Polaritet forklares grundigt, og derefter gives der metoder og teknikker, hvorigennem man selv kan opleve disse love og bruge dem på gavnlige måder i hverdagen.

“et grams praksis er lige så værdifuld som et ton teori” ! Så kom og praktiser sammen med os, så du selv kan opleve dette!

3. Underviserne på Natha er selv aktivt praktiserende, de har gennemgået en disciplineret træning og eksaminering

På Natha handler undervisning ikke slet og ret om at præsentere noget information og instruere i diverse underlige stillinger, det handler om at legemliggøre og være levende eksempler på alt, vi underviser i.

Nathas undervisere er alle trænet og certificeret af Atman Federation, hvis Lærer-Undervisningsprogram er blandt verdens mest omfattende.

Vi tror på, at undervisning først og fremmest handler om at være et levende eksempel, på det vi underviser, selv at være transformeret gennem egen praksis og af den viden vi modtager, – og det er ikke noget, der bare kan ske på et par uger.

Derfor kræves af Nathas undervisere, at de har mindst 2 års erfaring som elev, før de overhovedet starter på læreruddannelsen.

Med ganske få undtagelser har alle lærerne på Natha praktiseret i minimum 4 år, de har gennemgået disciplineret træning og er blevet eksamineret i mindst 2 år, inden de har fået lov til at undervise.

Dette sikrer at Nathas undervisere er erfarne vejledere og facilitatorer for transformation. De er virkelig er klar til at transmittere den enorme viden og alle de teknikker, som de selv har praktiseret med succes.

Når de så består den endelige eksamen, er de grundigt trænede og de har været gennem adskillige prøvelser, for at sikre, at de ikke bare ved en masse, men også praktiserer det, de underviser i.

Derfor kan du forvente at lærerne på Natha ikke bare strør om sig med informationer og ganske enkelt præsenterer fysiske stillinger som eleven forventes at efterligne.

De bestræber sig efter bedste evne på at være rollemodeller, der praktiserer det, de underviser

Og samtidigt, bliver lærerne også ved med at være elever, der hele tiden bliver ved med at lære og udvikle sig på deres egen transformations rejse.

Vi ved, at vi ikke er perfekte, men vi stræber efter at blive det, – ligesom alle andre.

Og vi håber at du vil gå vejen sammen med os og selv opleve den umådelige transformationskraft, der ligger i denne lære.

Fællesskab

Der er rigtig mange, der siger, at noget af det de bedst kan lide ved Natha er samhørigheden i Nathas fællesskab, her har de fundet dybere og mere meningsfulde forhold, end de fleste andre mennesker, selvom de altid har søgt det.

Fællesskabet i Natha er helt unikt på den måde, at vi er åbne og accepterende og vi hjælper hinanden med at gro og udvikles ved at give hinanden ærlig og åben feedback. Vi forbløffes konstant over de hurtige transformationer hos vores kursister, elever og medlemmer i fællesskabet.

Mange kommer til vores kurser, workshops og retreats uden forventninger. Og efter bare et par dage eller endda et par timer, føler de sig fuldstændigt forvandlet; med et nyt perspektiv på livet, åbne hjerter og en dybere forbundethed end de nogensinde før har oplevet.

Frivilligt arbejde

Natha køres overvejende af de frivillige, der bestræber sig på hver dag at praktisere Karma Yoga (arbejdet for et højere formål, fuld af kærlighed og entusiasme, fuldt ud opmærksom på hver eneste handling og uden tilknytning til handlingens resultater).

Dette er en af de måder, hvor vi praktiserer de første af vores grundværdier: at leve fuldt ud, med hjertet og gøre kærligheden til drivkraften i alt, vi gør.

Praksisgrupper: Spirituelle søster- og broderskab

Der er flere forskellige praksisgrupper i Nathas fællesskab:  Mahavira og Urdhvareta grupper for mænd og Shakti grupper for kvinder, for dem, der ønsker at fordybe sig og i fællesskab træne udenfor holdundervisningen, for at understøtte den udvikling der er begyndt.

Retreats, Workshops, og ”Community Events”

Vi bestræber os på at lave events, der giver en positiv udfordring til deltagerne så vi kan vokse og transformere i processen, i et altid opløftende og positivt miljø. Gennem denne balance mellem underholdning, kærlighed og den rette portion udfordring, vokser og forvandler vi os sammen i fællesskabet, som en spirituel familie!

Om Gregorian Bivolaru

Grieg (Gregorian Bivolaru, f. 1952) er en spirituel lærer fra Rumænien.

Allerede som barn var Gregorian Bivolaru’s liv ­exceptionelt og mystisk, og allerede i en ung alder var han ”kaldet af den kosmiske bevidsthed” og han begyndte på et umætteligt studie af spiritualitet samtidig med at han dyrkede yoga og meditation.

Efter den politiske revolution i Rumænien i 1989 grundlagde han en stor indflydelsesrig spirituel bevægelse (M.I.S.A) baseret på et genialt spirituelt undervisningssystem, som i dag undervises i mere end 30 af verdens lande.

For de hundredtusindvis af folk, der har opdaget ­spiritualitet og fået beriget deres liv ved at følge hans råd og hans lære, er han et fuldkomment exceptionelt menneske, en genuin levende ­tantrisk mester, der radikalt og dybt har transformeret deres liv til det bedre.

Om Advaitananda Stoian

Advaita er senior ledende koordinerende underviser i København og Stockholm. Advaita Stoian er også forsker, fysiker, videnskabsmand og pioner udi kombinationen mellem moderne videnskab og esoteriske teknikker til at mestre og høste hjernens og bevidsthedens fulde potentiale. Han holder foredrag og workshops om en bred vifte af emner, lige fra tantrisk erotik og hvordan man gør sit parforhold spirituelt, til grænsevidenskaber som kvantefysik, sociologiske emner samt menneskerettigheds problemer. Advaita er direkte elev af Grieg.

Om Adina Stoian

Adina Stoian er tantralærer samt livs- og femininitetscoach, som vedvarende inspirer kvinder til at opdage deres lyksalige natur. Hun holder kurser, foredrag og workshops om emner som kvinders tantriske orgasme, effekten af hormoner på vores kærlighedsforhold og vækkelse og healingen af vores femininitet.