Power Polarity Yoga Workshop i Aarhus

Kom med til denne yoga-workshop for 2. Du kan udføre yogaen sammen med en ven, kollega, romantisk partner, familiemedlem, eller en du har det godt med at være tæt på. Yoga for 2 gør det muligt for os at lære at mærke, hvordan den anden føler forskellige ting. Vi får øget empati for vores partner. Det er en enestående mulighed for at opløse konflikter i parforholdet eller venskabet, uden at skulle tale om det uden ende. Nogle gange kan ord ikke løse uenigheder så let, fordi man bliver ved med ikke at forstå den anden, men par-yoga hjælper til at forstå den andens perspektiv på et meget dybt plan. Det giver en frisk energi til (par)forholdet.

At praktisere yoga i par gælder det samme, som gælder når vi praktiserer yoga alene: Den stilling som kroppen placeres i vækker en bestemt resonans, som vi træder ind i, og vores fokus/opmærksomhed under praksissen er altafgørende for yogaens effekter. Så vi søger at lægge tanker om fremtid og fortid passere, og være helt til stede i nuet og i kroppen. Når vi så er 2, der fokuserer på det en bestemt godgørende tilstand eller chakra samtidigt, vil det have endnu stærkere effekter. Når vi praktiserer yoga i par, er det også en enestående mulighed for at forbedre alle øge kvaliteter i vores indre, som vi ikke allerede har vækket, men som den anden har meget vækket. På den måde hjælper vi hinanden med at udvikle os i godgørende retninger.

Vi lærer at se verden igennem den andens øjne. Selv hvis det er en person, som vi kender godt, vil vi opleve nye nuancer af den anden, noget som vi ikke vidste i forvejen. Fordi vi undervejs til mærke den andens følelser og tilstande på det subtile plan. 

Workshoppen vil indeholde:

✨ En kort introduktion til de stillinger, vi vil lave, og hvilke energier og kvaliteter vi vil vække undervejs.

✨ En kort øvelse til at forbinde os til den anden og lægge tanker væk og være helt til stede i nuet.

✨ Opvarmningsøvelser

✨ Par-yoga med grunding guidance undervejs om, hvordan I fokuserer jeres opmærksomhed.

✨ En liggende afspænding.

✨ Afrunding med delinger, te og snacks.

Spis gerne kun let morgenmad,  inden I kommer, da det vil gøre yogaens effekter tydeligere i dit system. Kom i behageligt løstsiddende tøj.

Workshoppen guides af yogalærer Emmeline Vestergaard, der har stor erfaring med denne praksis og en stor forkærlighed for alle de godgørende effekter som denne form for yoga indeholder. Hun medbringer en med-underviser, så stillingerne udføres af 2.

Workshoppen er åben for alle, både elever på NATHA og folk, der aldrig har prøvet par-yoga før.

OBS: maks plads til 8 par. Så tilmeld dig gerne i god tid for at sikre jeres pladser.

Vi glæder os til at se jer til denne inspirerende og energi-givende workshop ❤️

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available